Cugir coat of arms

Cugir.net barlogul online al cugirenilor de pretutindeni bârlogul online al Cugirenilor de pretutindeni

Amplasare
Ne găsiți in stațiunea montana Luncile Prigoanei la aproximativ 70 de km de localitatea Sebeș. Te abați din „Drumul Regelui", cunoscut si sub de numirea de Transalpina, 12 km spre domeniul schiabil Șurianu. De aici mai ai 10 km pana la Șurianu respectiv zona de schiat. Drumul de la Oașa pana in Lunci este drum forestier, dar peisajul si zona merita efortul de a parcurge aceasta distanta fie vara, fie iarna.

Cazare
Cabana are o capacitate de cazare de 10 persoane. La etaj sunt patru dormitoare după cum urmează: -doua dormitoare cu pat dublu si - doua dormitoare cu un pat dublu si un pat simplu. Camerele duble sunt cu vedere spre pădure, iar camerele cu trei locuri cu vedere spre Luncile Prigoanei. Panorama este data de geamurile mari precum si de accesul pe balcoane din toate camerele. Fumatul in incinta cabanei este interzis!

Camera de zi si bucătăria
La parter pereții sunt îmbrăcați in lambriu oferind într-adevăr senzația ca ești la munte. Geamurile de dimensiuni mari oferă drumețului prilejul de a se bucura de natură indiferent de vremea exterioara. Cele patru mese cu scaune aferente asigură o flexibilitate de așezare atât când cabana este închiriată in întregime cat si atunci când te cazezi individual. Exista si o zonă de relaxare formata dintr-o canapea cu două fotolii in apropierea șemineului care momentan este o soba „home made” foarte călduroasa. Bucătăria este deschisă spre living, prevăzuta cu microunde, vesela, filtru de cafea, frigider, aragaz. Exista si o cămara unde pot fi depozitate diferite alimente. La intrare este o veranda generoasă pentru fumători si nu numai. In cabană fumatul este interzis.

Utilități
Cabana are apa, curent si încălzire centrală cu lemne. Prepararea apei calde se face prin intermediul unui boiler termic.


Informatii suplimentare AICI