Cugir coat of arms

Cugir.net barlogul online al cugirenilor de pretutindeni bârlogul online al Cugirenilor de pretutindeni

Acces forum

Pentru a posta mesaje în forum, nu uita să îţi creezi un cont, sau dacă ai deja, nu uita să te loghezi.

Forum

Donatii, sponsori, colaboratori, parteneri

Autor Mesaj
Scris la: 01. 03. 2011 [00:07]
eddy
Eduard Cojocaru
Creator topic
înregistrat din: 28.12.2009
Salut cu respect pe toti cei care au bunavointa sa ajute cu cate putin acest site. Multumesc sponsorilor, donatorilor si tuturor colaboratorilor la acest site.

Astazi, am primit prima donatie prin sistemul PayPal, o surpriza deosebit de placuta. Cu ocazia aceasta doresc sa-i multumesc domnului Marcu Ioachim pentru sprijinul acordat.

Donatori in sistem PayPal:

1. Marcu Ioachim, 28 Feb 2011

Multumesc din suflet.

Scris la: 04. 03. 2011 [08:59]
stanila
stanila
înregistrat din: 06.08.2010
Da, bravo, e de apreciat acest om si altii care investesc in acest forum.

In alt sens al discutiei as intreba si eu ce naiba ne lipseste sa avem si noi un astfel de forum? http://forum.aiudonline.ro/.
banghead.gif
Stiti cumva care ar putea fi raspunsul?
Scris la: 04. 03. 2011 [09:16]
stanila
stanila
înregistrat din: 06.08.2010
Si ca sa dau si eu un prim raspuns sau o parere ca doar suntem la topicul "pareri si sugestii", o problema ar fi lipsa de mediatizare (in randul tinerilor). Una din solutii poate ca ar fi reclama la scolile si liceele din oras cu aplicarea unor afise la intrarea in aceste institutii. Cam 10 "afise" de A4 si un slogan bun cred ca ar fi suficiente pentru inceput. De exemplu la intrarea in scoli un slogan de genul: Spune-ti liber parerea despre scoala ta, despre profesorii tai, despre colegii tai.....pe forumul cugir.net. (bineinteles facut un topic inainte de actiunea publicitara). Apoi pentru alta categorie....la fel. Si ar mai fi multe idei. Dar e posibil sa fi fost aplicate si sa nu fi dat roade...si atunci asta e tot ce se poate.