Cugir coat of arms

Cugir.net barlogul online al cugirenilor de pretutindeni bârlogul online al Cugirenilor de pretutindeni

Acces forum

Pentru a posta mesaje în forum, nu uita să îţi creezi un cont, sau dacă ai deja, nu uita să te loghezi.

Forum

cugireni plecati departe

Autor Mesaj
Scris la: 04. 02. 2011 [11:54]
carmen00
donogan carmen
Creator topic
înregistrat din: 04.02.2011
salut! Suntem o gramada de cugireni care au plecat din nevoia de a face ceva cu viata lor, prin casatorie sau la munca in toate colturile lumii. Dar ramine intotdeauna nostalgia casei parintesti cind revenim acasa. Eu sunt plecata in Cluj-Napoca de 15 ani dar intotdeauna cind vin acasa si trec de Vinerea, parca tresare ceva in mine. Aici va fi intotdeauna acasa pentru mine. Chiar daca nu mai cunosc aproape pe nimeni cind ies pe strada, pentru ca majoritatea din generatia mea au cam plecat, e un sentiment de liniste si de bine acasa. In mod sigur si voi simtiti la fel, va e dor de plimbarile pe bulevard ca alta distractie nu prea era, de discoteca din cindeni si de multe altele. Poate se mai gaseste si altcineva care are nostalgia timpului petrecut in cugir sa scrie aici. Daca nu, nu-i nimic, ramin doar eu.icon_rolleyes.gif
Scris la: 10. 02. 2011 [19:41]
eddy
Eduard Cojocaru
înregistrat din: 28.12.2009
Servus,

nostalgici sunt mai multi decat se arata, dar nu se prea inghesuie sa scrie. Este un sentiment ciudat, cand stii ca sunt multi care au cate ceva de spus, insa se ascund in "internet". Si eu am trait si am "experimentat" plimbarile pe bulevard si apoi discotecile rand pe rand. Erau seri cand ne jucam "ascunsea" si bulevardul era locul pe unde trebuia sa ne caute. ... imi amintesc ca mai departe de Braserie nu mergeam. icon_smile.gif Ehe..vremuri.

btw Carmen, m-am luat cu vorba si nu ti-am urat bine ai venit pe forum, deci..esti foarte bine venita si te mai astept cu impresii.

eu nu sunt plecat niciunde, inca locuiesc in Cugir. icon_wink.gif