Cugir coat of arms

Cugir.net barlogul online al cugirenilor de pretutindeni bârlogul online al Cugirenilor de pretutindeni

Acces forum

Pentru a posta mesaje în forum, nu uita să îţi creezi un cont, sau dacă ai deja, nu uita să te loghezi.

Forum

despre jocurile pe tabla (boardgames)


Sondaj
Întrebare:
Ati participa la intalniri organizate in Cugir,pentru jocuri pe tabla, ca o alternativa la terase, baruri, calculator si televizor?
Da
 
3 răspunsuri din 3 (100%)
Nu
 
0 răspunsuri din 3 (0%)


Autor Mesaj
Scris la: 06. 08. 2010 [11:21]
stanila
stanila
Creator topic
înregistrat din: 06.08.2010
Mesaje: 6
Mai tineti minte Dacii si Romanii, Bunul Gospodar, Autodrom? Dar Animale din continente, Pacalici, Septica americana, romaneasca?
Dupa revolutie jocurile de societate au continuat cu: scrabble, go, remi, monopoly, iar astazi jocurile au evoluat: Tickets to ride, Torres, Carcassone, Settlers of catan, Power grid, Stone age, Puerto rico, Agricola, iar cele de carti: Whist, Rentz, Bang, Bhonanza, Saboteur.

As dori sa stiu parerea voastra sau a noastra a cugirenilor (de pretutindeni) cu privire la aceste jocuri pe tabla care incep sa apara si la noi, in occident acestea jucandu-se cu regularitate fie acasa fie in cluburi organizate.

Dupa 8 ore la serviciu stand in fata calculatorului;
Decat pe aceleasi terase sa vezi aceleasi fete;
Decat sa vi de la munca de la calculator si sa te asezi la televizor;
Cu alte cuvinte decat sa iti strici ochii si sa faci burta;

Ar fi interesanta ideea intalnirilor pentru astfel de distractii? Ce parere aveti?
o intalnire pentru 2 ore pentru a socializa si a diseca astfel de jocuri, unii considera ideala ideea. Voi ce parere aveti?
Scris la: 07. 08. 2010 [08:54]
eddy
Eduard Cojocaru
înregistrat din: 28.12.2009
Mesaje: 87
In primul rand, bine ai venit pe site-ul orasului Cugir.

In al doilea rand, te sustin moral si te pot ajuta si la organizarea unui astfel de "eveniment". Sunt chiar curios, cati din cugireni mai stiu de jocurile mentionate de tine.

Te rog sa-mi scrii pe email in caz ca se iveste ceva la orizont si ai nevoie de ajutor.

O zi faina.

cugireni curajosi?? hai sa vad !!!

Scris la: 14. 08. 2010 [10:21]
zapper
dan
înregistrat din: 30.12.2009
Mesaje: 84
eddy a scris:

cugireni curajosi?? hai sa vad !!!


Nu prea avem, sau sunt total dezinteresati.

Eu sunt curios ce jocuri se mai joaca in zilele astea. Apropo, prin alte orase se fac chiar turnee.
Scris la: 14. 08. 2010 [14:15]
stanila
stanila
Creator topic
înregistrat din: 06.08.2010
Mesaje: 6
Chestia e ca orasul asta, stim cu totii ca e mai....deosebit. Prin postul initial voiam sa provoc cititorii si membrii acestui forum la un alt mod de petrecere a timpului liber asa putin cat e. Scopul era de a mai socializa si in alt mod, de a redescoperii oamenii placerea de ajuca si altceva decat table, 66, filcau,si etc.,sa fie un club al oamenilor mai....selecti, care doresc uneori sa isi foloseasca creierii si intr-un mod mai...placut.
Insa pana acum se pot desprinde 2 idei: forumul fiind foarte slab animat, si foarte inactiv si foarte putin vizitat, e posibil ca propunerea sa nu fi fost facuta intr-un loc bun, iar a doua poate ca lumea nu a inteles exact despre ce e vorba, crezand ca ma refer la moara, nu te supara frate, piticot, etc.

Off topic: e buna ideea unui forum pentru orasul cugir,e de apreciat ideaa si de respectat persoana cu ideea, insa daca nu se fac demersuri ptr popularizarea lui, devine un loc in care mai scriu cate o fraza 5 oameni la o luna.

Cateva detalii, notiuni si prezentari ale jocurilor de azi. http://forum.boardgames.ro/viewtopic.php?f=6&t=497
Sau o prezentare video sumara a celor cateva jocuri mai slabute dar muuuuuuult peste monopoly http://www.youtube.com/watch?v=ATnXloqRfdA&feature=player_embedded. La acelea din filmulet as mai adauga CARCASSONNE, SAMURAI, ROMA, ARENA ROMA, BLOKUS, MR. JACK, si alte zeci jocuri accesibile pentru noii intrati sau reintrati in acest "fenomen in devenire" in Romania.

Daca doriti sa vedeti cum in alte orase din romania se intalnesc oamenii prin cluburi de profil vedeti aici: http://forum.boardgames.ro/viewtopic.php?f=66&t=467

iar interesul americanilor pentru boardgames aici: http://www.boardgames-blog.ro/board-games/mo-rocca-viziteaza-gen-con/

[Acest articol a fost editat de 3 ori, ultima dată la 05.04.2011 ora 11:45.]