Cugir coat of arms

Cugir.net barlogul online al cugirenilor de pretutindeni bârlogul online al Cugirenilor de pretutindeni

Acces forum

Pentru a posta mesaje în forum, nu uita să îţi creezi un cont, sau dacă ai deja, nu uita să te loghezi.

Forum

medicii de familie

Autor Mesaj
Scris la: 14. 12. 2011 [13:00]
aaa
marinica
Creator topic
înregistrat din: 14.12.2011
Buna ziua, este prima postare si vreau sa va spun ca doar aceste caractere au fost acceptate la nume utilizator, tot ce am introdus imi spunea ca nu suporta caractere, am facut un test cu aceste caractere si asa a iesit numele aaa.

Vreau sa supun spre dezbatere subiectul medicilor de familie din oras.
Mai exact as dori sa stiu daca ati intalnit un medic de familie, un cabinet in care:
- odata ce ai intrat inauntru cabinetului o asistenta sa te intampine si sa te intrebe cu ce te poate ajuta;
- asistenta sa nu citeasca reviste AVON, sau sa vorbeasca la telefon, astfel incat sa nici nu te observe si sa nici nu ii pese de tine;
- sa nu fie deschisa usa la cabinetul medicului astfel incat sa auda toata sala de asteptare problema ta si tratamentul;
- unde medicul sa nu vorbeasca la telefon cu sotul, sotia, copilul, sora, fratele.....in timp ce tu de abea stai in picioare;
- unde medicul sa fie chiar interesat de tine, si sa nu te trateze rapid cu un antibiotic....doar sa scape de tine;
- unde medicul chiar sa te asculte nu doar sa se uite la tine cu gandul in alta parte, apoi de jena sa te intrebe ce ai spus iti ia o tensiune si te asculta cum sufli, iti da un augumentin si te trimite acasa;
- unde medicul sa vina acasa la tine cat de repede este posibil daca il soliciti;
- unde medicul chiar este interesat de tine astfel ca dupa un timp te cheama la control sa vada cum te simti;
- etc, lista poate continua.
Chiar daca toate de mai sus sunt cerinte elementare si de bun simt, am impresia ca nu prea le respecta medicii de familie, care spre deosebire de cei din spital, au venituri de 8-10 ori mai mari si astfel au devenit indiferenti la durerile pacientilor lor.
Asadar cunoasteti un astfel de cabinet cu cerintele elementare si de bun simt indeplinite, sau chiar au devenit toti niste....indiferenti, datorita sutelor de milioane care le intra lunar in conturi?
Scris la: 31. 12. 2011 [00:51]
eddy
Eduard Cojocaru
înregistrat din: 28.12.2009
aaa a scris:

Buna ziua, este prima postare si vreau sa va spun ca doar aceste caractere au fost acceptate la nume utilizator, tot ce am introdus imi spunea ca nu suporta caractere, am facut un test cu aceste caractere si asa a iesit numele aaa.

Draga aaa marinica,
in primul rand iti multumesc pentru ca ai reusit totusi sa te inregistrezi si sa ne spui off-ul. Legat de problema ta cu inregistratul, cu parere de rau confirm ca asa este. Am efectuat si eu un test, imediat ce am citit post-ul tau. Printre alte lucruri am incercat sa vad unde e problema. Nu pot sa zic, ca este rezolvata, dat fiind faptul ca suntem in preajma sarbatorilor, si am fost "prins" cu treburile pe langa casa. O sa ma interesez in continuare, ca inregistrarea de noi useri sa fie din nou posibila.
Cat despre cealalta problema, cea cu medicii de familie... decamdata nu pot sa spun nimic, ca foarte rar le-am calcat pragul, si atunci pentru probleme minore, unele chiar le-am tratat cautand pe internet.

Oricum, in prag de an nou, iti doresc sa ai parte de sanatate, bani si realizari deosebite pe toate planurile.
La multi ani !