Cugir coat of arms

Cugir.net barlogul online al cugirenilor de pretutindeni bârlogul online al Cugirenilor de pretutindeni

Pagini

CSO CUGIR – echipa de suflet a locuitorilor din Cugir

10.11.2010

,, … mai tii minte cand mergeam si vedeam meciurile Metalurgistului ? atunci era fotbal adevarat, stadionul era plin, jucatori de valoare, spectacol la fiecare meci emotii si bucurii. Nu cred ca o sa mai avem noi parte de asa ceva la Cugir …”

 

Intr-o tara in care se pune prea putin accentul pe sport, intr-o tara unde se distrug parcuri si terenuri de sport construindu-se baruri, aceasta fraza se repeta zilnic pe strazile unui oras cochet la poalele Draganei, un oras care a dat multe valori in sportul romanesc si desi un oras micut a gazduit numeroase talente. Dorul de sport, de performanta si o mana de oameni cu suflet mare si cu pasiune pentru sport si sanatate, a dus in anul 2008 la infintarea CSO-ului ( Clubul Sportiv Orasenesc Cugir ). S-au nascut atunci 4 sectii : Sah, Rugby, Tenis si Fotbal iar rezultatele nu au intarziat sa apara : la tenis clubul se mandreste cu 2 campioni nationali, aflati in primi 10 jucatori din Europa !!! performanta uluitoare pentru un oras precum Cugirul iar la fotbal s-a nascut un proiect foarte ambitios. Echipa de fotbal a fost inscrisa in Liga a V- a, a promovat dupa un parcurs ireprosabil inregistrand 21 de victorii 1 egal si 1 infrangere iar in momentul de fata se lupta pentru promovarea in liga a III –a alaturi de echipe cu traditie in fotbalul judetean.

 

Lotul de jucatori :

Portari : Cinporescu Marius, Ifrim Nicolae, Jurj Mihai

Fundasi : Haidinar Daniel, Suvaina Cosmin, Petcu Alin, Clapan Marius, Goronea Liviu, Grozav Cristian, Chirila Alin

Mijlocasi : Pintilei Gabriel, Dan Ioan Adrian, Tudor Dragos, Suteu Alin, Grozav Daniel, Stoinea Adrian.

Atacanti : Iovanescu Stefan Andrei, Mihu Valentin, Isac Radu, Sandru Razvan

 

Antrenor : Catalin Pascanu ; Presedinte : Adrian Mihai ; Delegat : Bogdan Petric

Echipa a avut un parcurs de apreciat pana acum avand in vedere ca este o nou promovata, reusind rezultate de invidiat in derbyurile ligii a IV – a : 2-2 cu Europa Alba Iulia (echipa formata din jucatori de liga a 2-a si a 3-a ), 2-2 la Ocna Mures o echipa cu traditie din liga a 3-a; in ambele partide echipa a fost egalata in ultimele minute scapand printre degete victoria; si cu siguranta cel mai important rezultat victoria din derby`ul local cu FC Cugir 4-2 in ,,deplasare”.

 CSO-ul isi disputa partidele de acasa, pe arena CSO ( fosta Metalurgistul ) sau ,,stadionul vechi ” in fiecare sambata dupamasa.

 

Adaugă comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fiți logat. Nu aveți cont încă? Înregistrați-vă acum.

Ce au zis alții